Website onderhoud

Zodat je website altijd goed blijft werken!

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en blijft. De techniek van een website, maar ook die van de server is altijd in ontwikkeling, zodat deze nog beter en sneller kunnen worden. Ook verschillende beveiligingsupdates moeten worden doorgevoerd om jouw gegevens en website veilig te houden. Zowel voor jou als voor je bezoekers/klanten. 

Daarbij is het ook belangrijk dat je website up-to-date blijft, denk bijvoorbeeld aan contactformulieren of het beheer inlog gedeelte.

Vaak zijn dit soort onderdelen erg ‘hack’ gevoelig omdat er een stuk code gevonden kan worden waarin een lek zit. Hierdoor kunnen kwaadwilligen zich binnendringen in je website en klantgegevens stelen of je website kapot maken. Ook wordt er vaak spam geplaatst op vervelende plekken die moeilijk weg te halen zijn.

Nu denk je vast, och, dit overkomt mij toch niet. Maar je leest vast wel eens de krant of een online nieuwspagina. Hierop staat regelmatig dat er weer klantgegevens gelekt zijn van bedrijven.

Dit soort lekken zorgen er vaak voor dat de bedrijven hoge boetes krijgen van privacy instanties. En nog erger, het vertrouwen van hun klanten verliezen.

Dit zijn een aantal voorbeelden van hoe schadelijk een lek in je website kan zijn.

Niets is vervelender dan achteraf met veel stress en geregel dit te moeten oplossen. Waarom kies je er niet voor om dit te voorkomen?

Want voorkomen is beter dan genezen is in dit geval een must.

Wij bieden nieuwe en bestaande klanten altijd onderhoudscontracten aan om dit soort ellende te voorkomen. Maar ook als jij je website elders hebt laten maken, kunnen wij dit voor je onderhouden.

Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Website onderhoud nodig?

Meerdere bedrijven bieden onderhoudscontracten aan of vragen veel geld per maand/jaar voor een paar enkele muisklikken per jaar.

Dit doen wij niet! Wij maken een back-up van de huidige bestanden, testen de nieuwe updates zorgvuldig en voeren het dan pas door op de echte website. 

Wij bieden onze klanten strippenkaarten aan. Dit voorkomt kleine facturen iedere maand en scheelt een hoop administratie.

Een strippenkaart is een simpel systeem waarbij jij 10 uren vooraf inkoopt. Hierbij krijg je altijd 1 uur gratis, dus dat scheelt gelijk!

Het voordeel hiermee is dat je niet alleen onderhoud op de strippenkaart kan wegschrijven, maar eigenlijk alle denkbare werkzaamheden voor je website.

Wil je een extra pagina toegevoegd hebben, je website sneller maken of beter gevonden worden in Google? Ook dit kan gewoon op via onze strippenkaarten gedaan worden.

Voordat de strippenkaart vol is krijg je hiervan bericht voor een eventuele nieuwe. Er zitten geen verplichtingen aan vast.

Is de strippenkaart vol? Dan krijg je netjes een overzicht van de gedane uren met omschrijving.

Heb je hier nog vragen bij? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?