Contact

Stel gerust je vraag

E-mail

info@multiontwerp.nl
Bellen? Vul formulier in.

Locatie

Wateringen (Westland)
Zuid-Holland

Overige info

KVK: 27305959
BTW: NL8185.08.309.B01

Contact opnemen

Een vrijblijvend gesprek, offerte of informatie aanvragen?

Wij staan voor je klaar

De gezichten achter Multi Ontwerp
over ons - Cem

Cem
Medeoprichter, fotograaf en ontwerper.

over ons - Robbert

Robbert
Medeoprichter en website ontwikkelaar.

Waarom Multi Ontwerp

Persoonlijk is altijd beter

Multi Ontwerp is een Westlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van grafische producten en reclame-uitingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, brochures, flyers en websites. Multi Ontwerp heeft een team van creatieve professionals met een passie voor design en communicatie. Ze werken samen met klanten om hun ideeën om te zetten in visueel aantrekkelijke en effectieve ontwerpen.

Wat Multi Ontwerp onderscheidt van andere ontwerpbureaus, is hun persoonlijke aanpak. Ze zijn betrokken bij het hele proces, van concept tot eindproduct, en werken nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldoet aan hun wensen en behoeften. Het bedrijf streeft naar duurzame oplossingen en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen.

Naast het ontwerpen en produceren van grafische producten, biedt Multi Ontwerp ook advies en ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ze hebben een brede kennis en ervaring in verschillende sectoren en kunnen klanten helpen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om hun doelen te bereiken.

Kortom, Multi Ontwerp is een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar creatieve en effectieve oplossingen op het gebied van grafisch ontwerp en marketing. Hun persoonlijke aanpak en focus op duurzaamheid maken het bedrijf een goede keuze voor klanten die waarde hechten aan kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.