Reviews

Onze klanten aan het woord

Reviews op Google

Kennisgemaakt met Cem van Multi Ontwerp in verband met een fotosessie voor mijn site. Cem is niet alleen een bijzonder sympathieke vrouw, maar ook iemand die haar vak perfect verstaat. Ik krijg regelmatig te horen dat ik zo somber kijk, alsof ik de zorgen van de hele wereld met mij meedraag. Cem bleek in hele korte tijd in staat mij te laten ontspannen en wist daardoor zelfs een lach op mijn gezicht te toveren. Als je daartoe in staat bent, heb je echt klasse! Fotograaf Cem van Multi Ontwerp? Ik kan het IEDEREEN aanbevelen! Bert Broekema

bert broekema Avatar bert broekema
18 april 2024

Na een prettig overleg met Robbert heb ik besloten mijn site te laten maken door Multi Ontwerp. Binnen no time heeft Robbert mijn site gelanceerd die precies aan mijn wensen voldoet. Binnenkort ook de foto's laten maken en de site is compleet. Robbert neemt voor mij al het werk uit handen en het contact is prettig en laagdrempelig.

Mike van Oosten Avatar Mike van Oosten
19 februari 2024

Multiontwerp heeft me heel fijn geholpen met mijn website. Ik had zelf al heel goed in mijn hoofd wat ik wilde, maar niet de kennis en tijd om dat helemaal goed in te richten. Robbert heeft me heel fijn geholpen. Werkt snel en adequaat! Als er nog eens iets is reageert hij altijd super snel en denkt met je mee. Aanrader!!

Merlin Niesten Avatar Merlin Niesten
8 februari 2024

Toen ik jaren geleden voor mezelf ging werken heeft Cem een waanzinnig mooi logo voor mij ontworpen, waar ik nog steeds super blij mee ben. Na 10 maanden er tussenuit te zijn geweest ga ik nu weer voor mezelf beginnen. Het KVK nummer e.d. moest aangepast worden. Slechts één telefoontje naar Cem van Multi Ontwerp was genoeg en zij heeft dit vrijblijvend voor mij aangepast dezelfde dag nog! Ook de nazorg bij Multi Ontwerp is dus super geregeld! Kan hen bij iedereen aanraden! Dank jullie wel!

Sabina Opstal Avatar Sabina Opstal
8 juni 2023

Ik werk al een hele tijd graag samen met Robbert van Multi Ontwerp. Hij denkt goed mee bij de opzet en verdere ontwikkeling van websites, is goed bereikbaar, werkt snel en is een prettig persoon om mee samen te werken.

Dirk Julicher Avatar Dirk Julicher
2 juni 2023

Multi ontwerp heeft ons goed geholpen op meerdere vlakken. Van het bouwen van onze website tot het ontwerpen van onze reisgidsen. De samenwerking gaat altijd prettig en vlot.

S L Avatar S L
14 mei 2023

Na met verschillende partijen te hebben samengewerkt, bleven we op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerp en onderhoud van de website. In Multi Ontwerp hebben we die eindelijk gevonden! Op het moment dat we ergens tegen aanlopen wordt het gelijk opgepakt en opgelost. Robbert is een fijne partner die ons totaal ontzorgt op het gebied van onze website. Thanks topper!!

Unique Bridal Avatar Unique Bridal
21 april 2023

Met een eigen bedrijf wordt het steeds belangrijker dat je online goed te vinden bent, de site er goed uitzien en je producten goed naar voren komen. Dingen die je aan Multi Ontwerp (Robbert en Cem) kan overlaten. Zeer tevreden met de betrouwbare service, korte lijntjes en vakkundigheid!!

Raymond Van Kempen Avatar Raymond Van Kempen
20 april 2023

Nadat wij begonnen zijn met een webshop kwam het pas echt van de grond na de fijne samenwerking met Robbert en Cem. Er wordt actief meegedacht, snelle communicatie en samen zijn ze van veel markten thuis! Gelijk mooie foto's en leuke creatieve ideeën! De betrouwbare service en persoonlijke aandacht maakt dat wij hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de expertise bij Multi ontwerp.

Joyce Kerklaan Avatar Joyce Kerklaan
20 april 2023

Betrouwbare en professionele onderneming! Echte creatieve meedenkers die optimale service bieden. Met mijn yoga onderneming werk ik geregeld met ze samen voor het maken van o.a banners. Maar ook in fotografie zijn ze heel sterk. Het totaalpakket van grafisch werk, fotografie en webdesign maakt hun aanbod compleet. Alles in één. Toppers!

Esther Dijkman Avatar Esther Dijkman
20 april 2023

Multi ontwerp heeft ons goed geholpen op meerdere vlakken. Van het bouwen van onze website tot het ontwerpen van onze reisgidsen. De samenwerking gaat altijd prettig en vlot.

Sjoerd Lagraauw Avatar Sjoerd Lagraauw
20 april 2023

Leuke en goede partij om mee samen te werken. Hebben een mooie en goed werkende website opgeleverd op de afgesproken datum en binnen het gestelde budget. Echt een aanrader.

bram heemskerk Avatar bram heemskerk
19 april 2023

Als startende zzp'er wilde ik een logo, visitekaartjes, een website en foto's van mijzelf en wat ik doe. MultiOntwerp heeft dit allemaal voor mij geregeld. Het is erg fijn dat MultiOntwerp al die services aanbiedt: zo heb ik één aanspreekpunt voor alles wat ik nodig had! Robbert en Cemile zijn prettig om mee samen te werken. Geen stress, alles komt goed. En dat kwam het ook! Bedankt, erg blij met het eindresultaat!

Liefs van Ilse Avatar Liefs van Ilse
19 april 2023

RebelHeart is een kledingmerk met een eigen webshop. MultiOntwerp heeft de website voor ons ontwikkeld, inclusief een webshop. Hier zijn we erg blij mee. Zowel de website als de webshop waren heel goed te bewerken, ook alle bestellingen konden we goed beheren. Ze denken erg goed mee bij MultiOntwerp. Ook zijn ze bij MultiOntwerp zeer goed bereikbaar voor vragen. Al met al: Superblij met de super service van MultiOntwerp!

RebelHeart The Label Avatar RebelHeart The Label
19 april 2023

Ik begon als freelancer voor mijzelf en heb door MultiOntwerp een logo en website laten ontwikkelen. Dit proces verliep zeer vlot en het is erg leuk hoe ze bij MultiOntwerp meedenken. De website is een heel goede basis waar ik erg blij mee ben, en ik kan de website ook zelf eenvoudig aanpassen, wat erg fijn is. Complimenten voor het team van MultiOntwerp!

Ilse de Wilde Avatar Ilse de Wilde
19 april 2023

Fijn bedrijf met korte lijntjes zodat altijd snel actie wordt ondernomen!

Sander Nieuwenhuizen Avatar Sander Nieuwenhuizen
19 april 2023

Leuk creatief bedrijf die ons logo, huisstijl en website heeft ontwikkeld! Zeker een aanrader! Ik zou er zo zelf gaan werken 😉

Robbert Holtkamp Avatar Robbert Holtkamp
19 april 2023

Multi Ontwerp heeft meegedacht over het ontwerp van onze reisgidsen. Het resultaat was super! Ze zijn altijd bereid mee te denken en durven met andere ontwerpen/ideeën te komen. De communicatie verloopt soepel en snel wat het proces verbetert. Heel erg tevreden met hun hulp. Ik raad iedereen aan eens te kijken naar de diensten van Multi Ontwerp!

Ties Avatar Ties
19 april 2023

Ongeveer drie jaar geleden heb ik kennis gemaakt met Robbert en Cem van Multi Ontwerp & Fotografie. Zij hebben in eerste instantie een informatieve website voor mij gemaakt en er op een later moment ook een uitgebreide webshop aan toegevoegd, precies zoals ik dat wilde. De afbeeldingen van de producten hebben we samen op locatie gemaakt. Ook het ontwerp en drukwerk gaat altijd perfect. Als er iets is zoals een aanpassing of dergelijk dan hoef ik het maar te vragen en dan is het al geregeld. Super dat persoonlijk contact! Jordy Grasmarkering

Jordy Hagen Avatar Jordy Hagen
19 april 2023

Mijn logo, visitekaartjes, stickers en website laten ontwerpen van mijn bedrijf en ben hier zeer blij mee. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar de wensen waarna ik een paar opzetjes gekregen hebt waar ik uit kon kiezen. Ook de service daarna is super, een vraagje hier en een aanpassing daar alles wordt in de puntjes en snel voor je gedaan. Multi ontwerp zou ik iedereen aanraden. Dave Elektro Service Westland

Dave Pauptit Avatar Dave Pauptit
18 april 2023

Toppers! Zeker aan te raden ☺️

Clo Leigh Avatar Clo Leigh
21 april 2021

Reviews overige

Onze huurdersvereniging heeft door Multiontwerp onze website, in 2019, laten maken/ontwerpen. We zijn goed geholpen door Robbert Holtkamp, die hem precies naar onze wens heeft opgezet. Met de service zijn wij erg tevreden. We hebben een soort van rittenkaart bij hem lopen die als wij iets op de site willen zetten Hij dat met die kaart verrekend, prima oplossing en wij hebben er geen omkijken meer naar.
Thea
Vereniging van ArcadeHuurders
Meerdere fotoshoots gedaan en dit als zeer prettig ervaren met een supermooi resultaat! Ook hier ons geboortekaartje laten ontwerpen en zeer blij met het resultaat! (Resultaat was zelfs nog beter dan verwacht!) De sfeer tijdens de shoots was erg ontspannen en prettig. Fotografe is erg creatief en staat ook zeer zeker open voor eigen ideeën. Ik zou iedereen dan ook aanraden om via Multi Ontwerp een fotoshoot of iets anders te doen.
Norin
Multi Ontwerp verzorgt naast de website ook al het drukwerk voor Dansbende. Flyers, posters, stickers, maar ook de bedrukking voor Dansbende kleding. De samenwerking verloopt snel en soepel! Ik ben erg tevreden. Cem begrijpt mijn wensen en kan dit goed omzetten in haar ontwerpen.
Marsha
Dansbende / Danswijs
Multi Ontwerp heeft onze website gebouwd en wij zijn erg tevreden! Ze denken altijd met ons mee, pakken dingen snel op en het resultaat mag er zijn!
Mariëta
Buitelaar Engineering
Fijne samenwerking en zij hebben mijn ideeën uitstekend weten te begeleiden en om te zetten in een mooie website! Het logo dat zij ontworpen hebben, is prachtig!
Hanneke
Dominicus Medicus Consultancy

Ook een tevreden klant worden van Multi Ontwerp?