Website en webshop

Ben je op zoek naar een nieuwe website of webshop? Of kan jouw huidige website of webshop vernieuwing gebruiken?

Website en webshop

Onze online kracht

Wordpress websites

Wij werken voornamelijk met WordPress om websites in te bouwen. Dit open source CMS systeem is razendsnel en zeer gemakkelijk voor jou om mee te werken.

WooCommerce webshops

De webshop uitbreiding van WordPress is WooCommerce. Hiermee kan je gemakkelijk producten toevoegen en aanpassen. Ook betaalmogelijkheden zijn hiermee te regelen.

Kassa koppeling

Heb je een kassasysteem van POSManager? Dan kunnen wij jou helpen met de webshop koppeling. Zo hoef je nog maar op één locatie jouw producten, voorraad en verzendlabels te beheren.

Mobiel vriendelijk

Meer dan de helft van de bezoekers bekijkt een website via hun mobiel. Standaard leveren wij onze websites mobiel- en tabletvriendelijk op. Zo ziet jouw website er altijd top uit!

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Beter gevonden worden in Google in een must voor ieder bedrijf. Hoe leuk is het als je jouw concurrenten online weet te verslaan! Wij zorgen ervoor dat je echt gevonden wordt op internet. Dat kan naast meer bezoekers ook nog eens meer omzet betekenen!

Service

Kom je er niet helemaal uit hoe je dat ene plaatje moet vervangen of dat stukje tekst dikgedrukt krijgt?
Vraag het gerust, wij helpen je graag verder!
Ook in de weekenden of avonden staan wij voor je klaar!

Een website of webshop nodig?

Bekijk hieronder enkele voorbeelden

bakkerij van kempen

Bakkerij van Kempen

Een nieuwe website en webshop. Ook een unieke winkel tablet webshop ontwikkelt.

feesthuis

’t Feesthuis

Een nieuwe website en webshop, met POSManager kassasysteem koppeling.

swietarts

SwietArts

Een nieuwe website en webshop, met POSManager kassasysteem koppeling.

grasmarkering

Grasmarkering

Een nieuwe website met webshop.

reisexpert

Reis Expert

Een nieuwe website met webshop.

mermories

Mermories

Een nieuwe website

bijlbouw

Bijlbouw

Een nieuwe website

uniquebridal

Unique Bridal

Een nieuwe website met webshop, met een uniek pasafspraak systeem.

WordPress websites

Het beste CMS

Er zijn verschillende redenen waarom het laten maken van een website met WordPress een goede keuze kan zijn. Ten eerste is WordPress een zeer populair en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS), waardoor het voor mensen zonder technische achtergrond gemakkelijk is om inhoud toe te voegen en te beheren. Bovendien biedt WordPress een breed scala aan thema’s en plug-ins, waardoor het gemakkelijk is om de functionaliteit van uw website uit te breiden en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Dit maakt het ook een zeer flexibele optie voor bedrijven van elke omvang.

Een ander voordeel van het gebruik van WordPress is dat het zeer zoekmachinevriendelijk is. De code is schoon en gestructureerd, waardoor zoekmachines gemakkelijk uw website kunnen vinden en indexeren. Dit kan helpen om uw website hoger te laten ranken in zoekresultaten, wat kan leiden tot meer verkeer en potentiële klanten.

Ten slotte is WordPress een open source-platform, wat betekent dat het voortdurend wordt bijgewerkt en verbeterd door een grote gemeenschap van ontwikkelaars. Dit zorgt voor regelmatige beveiligingsupdates en nieuwe functies, waardoor uw website veilig en up-to-date blijft.

Kortom, het laten maken van een website met WordPress kan een slimme keuze zijn vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, zoekmachinevriendelijkheid en constante ontwikkeling van het platform.