Uitvaart

Wij helpen je graag in de uitvaart

Multi Ontwerp bestaat al ruim 13 jaar en is sinds 2009 ook actief in de uitvaart branche. Graag helpen wij je om nabestaanden nog beter van dienst te kunnen zijn met het mooiste rouwkaart ontwerp, foto’s die bewerkt moeten worden en uitvaart fotografie.

Heb je een ziek personeelslid en zoek je hiervoor tijdelijk een vervanger, of heb je tijdens de vakantie of drukke periodes een extra oproepkracht nodig?
Ben je op zoek naar iemand die een complexe fotobewerking kan uitvoeren? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Uitvaartfotografie

Met spoed hulp nodig?

Met een ruime hoeveelheid ervaring zijn wij breed inzetbaar. Bij jou op locatie of vanaf afstand kunnen wij je assisteren en helpen met ontwerpen, foto’s bewerken en fotograferen.

Ook zijn wij in te huren als zzp-er en als oproepkracht.

Wij hebben al voor diverse ondernemingen, verschillende soorten opdrachten succesvol uitgevoerd. Zo hebben wij urnen gefotografeerd, monumenten gefotografeerd, een uitvaart gefotografeerd, drukwerk verzorgd, rouw kaarten ontworpen, bedankkaartjes ontworpen, een eigen collectie opgebouwd en foto’s bewerkt voor op de kaart, kist en urn.

uitvaart bedrijfsfotografie urn
Bedrijfsfotografie van urnen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

REFERENTIES

Graag komen wij vrijblijvend langs om kennis te maken en divers werk persoonlijk toe te lichten.
Dit geeft een goed beeld van onze werkwijze.

Uitvaart ondernemingen waarvoor wij eerder diverse marketing en communicatie werkzaamheden, fotografie, maar ook rouwdrukwerk en uitvaartfotografie voor nabestaanden hebben mogen verzorgen zijn:

CUVO uitvaartzorgDe Laatste EerRotteveel & Fokkema UitvaartzorgSabina Opstal uitvaart regisseurNederwerk Grafmonumenten en De Gedenkgroep.

HULP OP MAAT NODIG?

Wij weten dat het belangrijk is om zo flexibel mogelijk te zijn in de uitvaart branche.
Daarom is Multi Ontwerp speciaal voor onze klanten dag en nacht bereikbaar! Wij staan bekend om onze snelle service met perfecte kwaliteit.