Uitvaart

Home / Uitvaart

Wij helpen u in de uitvaart

Heeft u een ziek personeelslid, werkt de printer niet meer, een complexe fotobewerking of tijdens de vakantie of drukke periodes een extra kracht nodig? U bent bij ons aan het juiste adres.

Multi Ontwerp bestaat al ruim 13 jaar en is sinds 2009 ook actief in de uitvaart branche. Graag helpen wij u om nabestaanden nog beter van dienst te kunnen zijn met het mooiste rouwkaart ontwerp, foto’s die bewerkt moeten worden en uitvaart fotografie.

Breed inzetbaar

Met een ruime hoeveelheid ervaring zijn wij breed inzetbaar. Bij u op locatie of vanaf afstand kunnen wij u assisteren en helpen met ontwerpen, foto’s bewerken en fotograferen.

Wij hebben al voor diverse uitvaart ondernemingen, verschillende soorten opdrachten succesvol uitgevoerd. Zo hebben wij urnen gefotografeerd, monumenten gefotografeerd, uitvaart gefotografeerd, drukwerk verzorgd, rouw kaarten ontworpen, bedankkaartjes ontworpen, een eigen collectie opgebouwd en foto’s bewerkt voor op de kaart, kist en urn.

Ook zijn wij in te huren als zzp-er of als oproepkracht.

Met spoed hulp nodig?

Wij kunnen u in zeer korte tijd van dienst zijn.
Voor spoed kunt u ons ook bereiken via WhatsApp.

WhatsApp chat

Referenties

Graag komen wij vrijblijvend langs om kennis te maken en divers werk persoonlijk toe te lichten.
Dit geeft u een goed beeld van onze werkwijze.

Uitvaart ondernemingen waarvoor wij eerder diverse marketing en communicatie werkzaamheden, fotografie, maar ook rouwdrukwerk en uitvaartfotografie voor nabestaanden hebben mogen verzorgen zijn:

CUVO uitvaartzorg, De Laatste Eer, Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg, Sabina Opstal uitvaart regisseur, Nederwerk Grafmonumenten en De Gedenkgroep.

HULP OP MAAT NODIG VOOR IN DE UITVAART?

Wij weten dat het belangrijk is om zo flexibel mogelijk te zijn in de uitvaart branche.
Daarom is Multi Ontwerp speciaal voor onze klanten in de uitvaart wereld dag en nacht bereikbaar! Wij staan bekend om snelle service met goede kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of Facebook en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s: Westland – Den Haag – Delft en Rijswijk. Maar ook daarbuiten kunt u zeker contact met ons opnemen!