POSManager

POSManager kassasysteem koppelen aan een webshop

Maak je op dit moment gebruik van POSManager voor je kassasysteem en zou je dit ook graag een webshop willen die hieraan gekoppeld is? 

Wij hebben ervaring met de webshop koppeling van POSManager. Zo zijn de voorraad, artikelen en bestellingen gemakkelijk te beheren vanaf je vertrouwde omgeving. Het enige wat je nog hoeft te doen is je verzendlabel uitprinten en de koppeling doet verder alles voor je.

POSManager logo

Zowel voor ’t Feesthuis als voor SwietArts hebben wij de volledige website en webshop mogen ontwikkelen. Beide bedrijven maken gebruiken van het kassasysteem van PUREPOS. Dankzij ons is de integratie gemakkelijk verlopen en hebben de klanten geen omkijken meer naar hun webshops.

Maak jij ook gebruik van POSManager en wil je graag een nieuwe webshop met een koppeling? Vraag bij ons naar de mogelijkheden en maak het jezelf gemakkelijk.

Hiermee bespaar je veel tijd en kan jij je bezig houden met wat je het liefst doet. 

POSManager voorbeeld
PUREPOS kassasysteem

Ook je webshop koppelen aan POS?

Heb je op dit moment een winkel of wil je een winkel gaan starten en zoek je nog een handig kassasysteem?

Bekijk eens de mogelijkheden van POSManager op hun website.

Dan kunnen wij je verder helpen met het opzetten van je webshop.

Er bestaat geen betere manier om je winkel artikelen en bestellingen te beheren in één omgeving. Wij zorgen voor de integratie zodat jij lekker kan ondernemen :).

posmanager website
PUREPOS website

Recente webshops met PUREPOS

SwietArts
POS website
feesthuis
POS website

Benieuwd naar de mogelijkheden?