Kassasysteem aan uw webshop koppelen

Home / Kassasysteem aan uw webshop koppelen

Kassasysteem aan uw webshop koppelen

Wij kunnen u helpen tijd te besparen door uw kassasysteem te koppelen aan uw webshop. Dit voorkomt dubbel werk en scheelt veel tijd en moeite! Hoe makkelijk is het als er een artikel online of in uw winkel verkocht is, dit direct zichtbaar is in de voorraad?
Of past u de prijs aan van een artikel in de winkel, bijvoorbeeld een aanbieding? Dan vult u dit in in uw kassa systeem en dit wordt automatisch aangepast in uw webshop.

Direct na een online bestelling weet u direct welke artikelen verzonden moeten worden. Een verzendlabel printen is zo gedaan en de klant krijgt zo snel mogelijk zijn producten toegestuurd.

Kassasysteem PurePOS van POSManager

Werkt u dit moment met het kassasysteem van POSManager? Dan is de koppeling nog makkelijk te maken.
Wij hebben samen met POSManager al meerdere webshops aan WooCommerce gekoppeld. Een aantal referenties zijn Feesthuis.nl en SwietArts.com.

Heeft u nog geen kassasysteem van POSManager? Ook dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s: Westland – Den Haag – Midden-Delfland en Rijswijk. Maar ook daarbuiten bent u bij ons aan het juiste adres!