Fotografie en fotobewerking

Home / Fotografie / Fotografie en fotobewerking

Fotografie, wat is het nou precies, wat kan je ermee en waarom zou je het nodig hebben?

Als bedrijf wil je graag goed voor de dag komen, je hebt veel tijd en energie gestopt in je huisstijl, website en klantenkring.
Maar je wilt groeien, je wilt meer klanten krijgen, maar hoe krijg je dit nou voor elkaar?

Een van de manieren om nieuwe klanten te trekken, is laten zien hoe goed, professioneel en mooi je bedrijf is. Dit kan door middel van fotografie.

Het belangrijkste aan je eigen foto’s, is dat je deze kan gebruiken voor welk doeleinde dan ook. Dit kan zijn advertenties in een krant of magazine, maar ook op je website en sociaal media. Deze eigen foto’s zijn van jullie! Een gebruikte foto van Google afbeeldingen is van iemand anders, hier staan rechten op en mag je nooit zomaar gebruiken, tenzij je hiervoor +/- € 50,- voor betaald, per foto. Dan alsnog mag je zo’n foto nooit gebruiken om te verwerken in bijvoorbeeld je logo of beeldmerk.

Eigen foto’s mag je mee doen wat je wilt, met toestemming van de fotograaf natuurlijk.
Een fotograaf wilt immers ook graag naamsbekendheid krijgen en zou het erg op prijs stellen, om bij vermelding in bijvoorbeeld een magazine of krant, een naamsvermelding erbij te zien.

Multi Ontwerp verzorgt fotografie van je bedrijf, pand, personeel, werkmethodes, producten, etc. en zorgt ook voor professionele nabewerking van de foto’s.
De foto’s mogen dan gebruikt worden op je eigen website, promotie materiaal en sociaal media.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag ons naar een gratis prijsopgaaf!
Ook kan je contact met ons opnemen via Facebook.