Websites en webshops

Home / Websites en webshops

Wij helpen u met een website of webshop

Wij maken websites en webshops helemaal naar uw wensen.
Bent u op zoek naar een nieuwe website, webshop of bent u op zoek naar vernieuwing van uw huidige website, webshop? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken websites in WordPress zodat u na oplevering zelf de website of webshop gemakkelijk kan aanpassen. Uiteraard als het niet lukt, kunnen wij u assisteren.

Multi Ontwerp bestaat al ruim 10 jaar en helpt u graag met een nieuwe website, webshop en product fotografie.

Wij hebben al voor diverse ondernemingen, verschillende soorten opdrachten succesvol uitgevoerd. Zo hebben wij websites, webshops, productfotografie, bedrijfsfotografie, personeelsfotografie, WordPress plug-ins en custom modules opgeleverd.

Mobiel vriendelijk

Veel ondernemers hebben een website, maar is die ook mobiel vriendelijk? Meer dan de helft van de bezoeken aan uw website, komen via de mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk dat uw website perfect werkt op de mobiele telefoon, maar ook op de tablet.

Alle websites die wij maken zijn geschrikt voor de kleinste telefoons, alle tablet formaten, laptops en desktops. Wij zorgen ervoor dat u geen klanten mist met uw website!

Ook kunnen wij u helpen met het beter gevonden worden op de zoekmachines Google en Bing. Het schrijven van de juiste SEO teksten, de juiste pagina indeling en het maken van landingspagina’s kunnen wij u mee helpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of Facebook en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s: Westland – Den Haag – Delft en Rijswijk. Maar ook daarbuiten kunt u zeker contact met ons opnemen!

Referenties

Graag komen wij vrijblijvend langs om kennis te maken en werk persoonlijk toe te lichten. Dit geeft u een goed beeld van onze werkwijze en wat u van ons kan verwachten.

Ondernemingen waarvoor wij eerder diverse websites, webshops, marketing en communicatie werkzaamheden, SEO teksten, maar ook drukwerk en fotografie hebben mogen verzorgen zijn:

Bakkerij C.J. van KempenElektro Service WestlandDominicus Medicus ConsultancyLiefs van IlseLandelijke MeubelsVan Toor InteriorsDansbendeStichting Breedband DelftReis Expert en Oh My Oil.

WEBSITE OF WEBSHOP OP MAAT

Naast een reguliere website of webshop, is het ook mogelijk om een website of webshop volledig op maat te laten ontwikkelen, met CMS naar keuze. Zo weet u zeker dat niemand anders een site heeft zoals u!

Wij staan bekend om snelle service met perfecte kwaliteit.

Breed inzetbaar!

Met een ruime hoeveelheid ervaring zijn wij breed inzetbaar.

Wij zijn ook in te huren als zzp-er of consultant voor grotere opdrachten. Op uw locatie of op afstand kunnen wij u van dienst zijn. Onze specialisatie zit voornamelijk in HTML, CSS, JavaScript, WordPress, fotografie en fotobewerking.

Wilt u meer weten?