Website ontwerp

Home / Webshop / Website ontwerp

Iedereen kan tegenwoordig een website maken. Bij een hosting partij vraag je een domein naam aan en vaak staat er dan een knop met: ‘installeer WordPress’.
Je logt in, kiest een gratis thema uit van WordPress en voilà , je hebt ineens een website! Een kind kan de was doen.

Maar dan, het gratis thema is niet precies wat je zoekt, dus je probeert een andere, ook dit is niet precies wat je zoekt. Je wilt je eigen kleuren toepassen en niet te vergeten je logo toevoegen, deze passen ook net niet zoals je zou willen.
Aan het einde van de rit heb je een website die niet is zoals je wilt en je bent veel kostbare tijd verloren.

Nu zijn er gelukkig veel bedrijven in de buurt die een website kunnen maken, de eerste kost € 500,- en de tweede € 5.000,-. Waarom zo’n verschil? Is het uurtarief van de eerste partij dan zoveel lager of krijg je een website met goud omringt bij de tweede? Jij hebt tenslotte ook hard gewerkt voor je geld en vindt het zonde als je 1 klap zoveel geld kwijt bent, dus je kiest voor de eerste en dus de goedkoopste.

Waarom zou je denken? Laten we iets gebruiken waar we ons beter kunnen inleven, het kopen van een auto. We vertienvoudigen even de bedragen, dus € 5.000,- en € 50.000,-. Je gaat met € 5.000,- een autodealer binnen en wilt het nieuwste model kopen. We snappen allemaal dat dit niet kan.
Maar voor de € 50.000,- heb je het allernieuwste model, met alle mogelijke opties erop!

En weer terug naar de websites. Hier is dit eigenlijk ook het geval.
Voor € 500,- heb je een website, die niet naar je zin zal zijn. Voor € 5.000,- krijg je een website waarbij aan alles is gedacht. SEO teksten, gevulde pagina’s, fotografie, goed werkend op mobiel, tablet en desktop, gebruiksvriendelijk, omzetverhogend, een uniek ontwerp en uiteindelijk vele malen meer bezoekers.
Ook hier geld, met alle mogelijke opties.

Dus mocht je een website willen, maar je wilt toch kosten besparen? Schrijf zelf je teksten, lever afbeeldingen aan en vertel hoeveel en welke pagina’s je wilt hebben. Dit scheelt veel tijd en dus geld. Hoef je niet perse een unieke website, maar wel goed werkend met je eigen kleuren en logo? Ook hiermee bespaar je veel geld.

Wij van Multi Ontwerp zijn eerlijk met onze klanten. Voor een eerlijke prijs een prachtige website krijgen en altijd later nog naar wens uit te breiden.