Corona tijden en toch een nieuwe website

Home / Webshop / Corona tijden en toch een nieuwe website

Corona heeft in Nederland flink huisgehouden, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan het moeten dichten van uw winkel of bedrijf omdat het niet essentieel is, of een mindering van bestellingen en dienstverlening omdat uw klanten terughoudend zijn. Niemand weet hoe de komende tijd gaat worden en hopelijk wordt alles in 2021 een stukje beter.

Wellicht valt u zelf ook in de terughoudendheid, omdat bijvoorbeeld uw inkomsten teruggevallen zijn door het Corona virus. Maar toch is uw website of webshop toe aan vernieuwing.

Wij denken graag met u mee en komen daarom met een ‘goedkopere’ variant voor een nieuwe website of webshop.

Waarmee wij u kunnen helpen is bijvoorbeeld dat u zelf de teksten schrijft, afbeeldingen/foto’s aanlevert of zelf producten kan toevoegen in uw webshop. Daarnaast zullen wij in plaats van een zelfgemaakte website, een thema aanschaffen, installeren en opzetten. Dit scheelt vaak veel geld.

Zulke thema’s zijn meestal tussen de €30,- en €80,- en worden vaak ook onderhouden.
Op deze manier kunt u veel geld besparen en heeft u toch voor relatief weinig een nieuwe website of webshop laten maken.

Het is ook mogelijk om maandelijks te betalen, zo kunt u genieten van een nieuwe website of webshop en zijn uw kosten gespreid.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!