Loading...

Bedrijfsfotografie

Home / Bedrijfsfotografie

Wij helpen u met fotografie

Wilt u graag een nieuw personeelslid op de foto, uw bedrijfspand op de foto, impressie foto’s voor op uw website of gewoon een leuke fotosessie met uw collega’s als uitje? U bent bij ons aan het juiste adres.

Multi Ontwerp bestaat al ruim 10 jaar en helpt u graag met mooie foto’s die u wilt gebruiken voor een advertentie, website, webshop, sociale media, flyer en folder.

Breed inzetbaar

Met een ruime hoeveelheid ervaring zijn wij breed inzetbaar. Bij uw bedrijf of op een andere locatie kunnen wij u helpen met fotografie.

Wij hebben al voor diverse ondernemingen, verschillende soorten opdrachten succesvol uitgevoerd. Zo hebben wij producten van een bakker gefotografeerd, urnen gefotografeerd, personeel gefotografeerd, LinkedIn profiel foto’s gemaakt en foto’s bewerkt voor welk doeleinde dan ook.

Ook zijn wij in te huren als zzp-er of als oproepkracht.

Met spoed een fotograaf nodig?

Wij kunnen u in zeer korte tijd van dienst zijn.
Voor spoed kunt u ons ook bereiken via WhatsApp.

WhatsApp chat

Referenties

Graag komen wij vrijblijvend langs om kennis te maken en divers werk persoonlijk toe te lichten.
Dit geeft u een goed beeld van onze werkwijze.

Ondernemingen waarvoor wij eerder fotografie en fotobewerking hebben mogen verzorgen zijn:

Bakkerij C.J. van Kempen, Solide Yoga & WellnessLiefs van IlseDomotica ProjectsRob Vreugdenhil AutorijschoolCUVO uitvaartzorg, De Laatste Eer, Rotteveel & Fokkema Uitvaartzorg en De Gedenkgroep.

HULP NODIG VOOR FOTOGRAFIE?

Het kan best spannend zijn als een vreemd persoon ineens foto’s van u gaat maken. Daarom zullen wij altijd eerst persoonlijk langskomen voor een kennismakingsgesprek om zo het ijs alvast te breken.

Om privacy en persoonlijke redenen kunnen wij niet ons gehele portfolio tonen op internet. Dus wilt u meer gemaakte foto’s van Multi Ontwerp bekijken? Neem gerust contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend langskomen om ons portfolio te tonen.

Wij staan bekend om snelle service met perfecte kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of Facebook en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s: Westland – Den Haag – Delft en Rijswijk. Maar ook daarbuiten kunt u zeker contact met ons opnemen!